Mini-Symposium 7 november 2016

Boeien en binden in een flexibele werkorganisatie
Op 7 november 2016 organiseerde de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Post en Koeriers een geslaagd mini-symposium in MeetInOffice te Woerden. Aanwezig waren circa 60 deelnemers, afkomstig uit verschillende sectoren en bedrijven.

De aanwezigen werd welkom geheten door de heer Bas Kiep, manager van het fonds, die daarna het woord gaf aan de dagvoorzitter, Cristel van de Ven. Zij nam de aanwezigen actief mee naar twee inspirerende inleidingen door key-note spreker, professor Ton Wilthagen, over de veranderende arbeidsmarkt, en vervolgens Pascal Verheugd, HR-directeur bij van Hutten Catering over verantwoord en veranderend HR-beleid.

Na deze inleidingen namen de aanwezigen deel aan twee van de vier aangeboden workshops over uiteenlopende actuele thema’s.

U kunt hieronder de presentaties bekijken die tijdens het Symposium zijn gehouden. Hier kunt u het verslag van het mini-symposium downloaden.

Presentatie Ton Wilthagen, Tilburg University

Presentatie Pascal Verheugd, Hutten Catering

Presentatie workshop Mobility

Presentatie workshop Top fit de zomer in

Presentatie workshop Sociale boekhouding bij PostNL

Presentatie workshop Boeien & Binden + schema Vitaliteitsgesprek

Presentatie Participatiewet en banenafspraak, Cedris

v.l.n.r. Jan van der Helm (PostNL), Bas Kiep (manager O&O fonds), Christel van de Ven (dagvoorzitter, Factor Vijf) en Pascal Verheugd (Hutten Catering)
Ton Wilthagen presenteert zijn visie op de arbeidsmarktontwikkelingen
Impressie van de workshop “Verbinden”

❮❮ ❯❯

© 2018 Alle rechten voorbehouden.