Documenten

Onze O&O organisatie is actief betrokken bij de samenwerking met andere O&O organisaties. Het doel van de samenwerking is om kennis te delen, efficiënt te werken en slagvaardig te zijn. Dit bereiken we door thema en kennis uitwisselingsdagen te plannen. Het resultaat van deze dagen is nuttige informatie in de vorm van documentatie en presentaties. Op deze plek kunt u deze documenten terugvinden.

Boeien en binden in een flexibele werkorganisatie

Op 7 november 2016 organiseerde de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Post en Koeriers een geslaagd mini-symposium in MeetInOffice te Woerden. Aanwezig waren circa 60 deelnemers, afkomstig uit verschillende sectoren en bedrijven.

De aanwezigen werd welkom geheten door de heer Bas Kiep, manager van het fonds, die daarna het woord gaf aan de dagvoorzitter, Cristel van de Ven. Zij nam de aanwezigen actief mee naar twee inspirerende inleidingen door key-note spreker, professor Ton Wilthagen, over de veranderende arbeidsmarkt, en vervolgens Pascal Verheugd, HR-directeur bij van Hutten Catering over verantwoord en veranderend HR-beleid.

Na deze inleidingen namen de aanwezigen deel aan twee van de vier aangeboden workshops over uiteenlopende actuele thema’s.

U kunt hieronder de presentaties bekijken die tijdens het Symposium zijn gehouden. Hier kunt u het verslag van het mini-symposium downloaden.

Presentatie Ton Wilthagen, Tilburg University
Presentatie Pascal Verheugd, Hutten Catering
Presentatie workshop Mobility
Presentatie workshop Top fit de zomer in
Presentatie workshop Sociale boekhouding bij PostNL
Presentatie workshop Boeien & Binden + schema Vitaliteitsgesprek
Presentatie Participatiewet en banenafspraak, Cedris